terug_thuis

___________________________________________________________________________________________________________________________

+212 06 79 78 38 74

Photography Véronique & Marc

Terug thuis! Herinneringen aan uw bezoek aan Marrakech

Deze pagina is aan jou gewijd als deelnemer aan onze workshop "Anders leren kijken" in Marrakech. We hopen dat je van onze workshop hebt genoten en hebt geleerd je ogen op een andere manier te gebruiken.

Bereid uw volgende vakantie voor

Na de vakantie kijken we naar de herinneringen. Maar we denken ook al aan de volgende reis. Na uw deelname aan onze workshop, heeft u zeker de voordelen van deze formule begrepen. Hier is een pagina om uw zoektocht gemakkelijker te maken. Alle workshops over de hele wereld.

Volg ons

We willen u ook uitnodigen om onze facebook- en instagrampagina's te bezoeken. Je kunt onze 'verschillende' foto's van Marrakech en Marokko ontdekken. Wees niet verlegen om ons te volgen en toon ons uw foto's en pagina's.

Cadeauprogramma

Heb je genoten van de ontmoetingen met Mbark, Chalid, de barbier, de bakker of anderen?

Heb je mooie (of minder mooie) foto's genomen? Aarzel in elk geval niet om ons je resultaten door te sturen! We zorgen er voor dat ze een geprinte versie krijgen zodat ook zij je resultaat kunnen zien en herinneringen hebben. Doen!

Foto's kunnen in jpeg format verstuurd worden naar marc@vmphotography.be

Copyright 2013-2019 ©. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (vmphotography.be en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Photography Véronique & Marc of zijn gelicenceerd aan Photography Véronique & Marc. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Photography Véronique & Marc. 'Photography Véronique & Marc' is een marokkaanse b.v.b.a - RC63677