sejours_nl

___________________________________________________________________________________________________________________________

+212 06 79 78 38 74

Photography Véronique & Marc

Uw verblijf in Marrakech, Marokko, ... leer zelf beter te fotograferen of

verwen jezelf met een fotoshoot.

 

Beste Marrakech bezoeker, neem een kijkje op ons fotografie-aanbod in Marrakech.

Koppel het nuttige aan het aangename met één van onze fotografie-workshops in Marrakech of Essaouira. En waarom niet een fotosessie als getuige van uw verblijf in een Keizerlijke stad: we komen ter plaatse naar uw riad of gaan op verplaatsing naar één van de magische plekken in Marrakech.

Of heeft u een eigen idee of gelegenheid? Contacteer ons en wij doen de rest.

Aarzel niet: een fotosessie hoeft echt geen hele dag in beslag te nemen en levering van de foto's gebeurt digitaal. Zorgeloos foto-plezier in al zijn facetten.

Apprenez à regarder différement à Marrakech.

We doen een stap terug, naar de basis van de fotografie: Het oog.

Inderdaad, het is niet alleen het gebruikte materiaal dat zorgt voor een mooie foto maar het oog van de fotograaf. Smartphone, compact of reflexcamera: iedereen kan deelnemen aan onze Atelier en leren hoe een mooie foto te maken, anders dan anders en misschien zelfs artistiek.

Voor koppeltjes: Huwelijk, verloving, wittebroodsweken...

Het vereeuwigen van deze zeer persoonlijke en magische band tussen 2 mensen is onze missie. Wij zorgen ervoor, op maat en professioneel. We nemen u mee naar de magische plekjes van Marrakech, zorgeloos fotoplezier en de perfecte herinnering aan deze bijzondere momenten.

Familie portret op locatie...

....gedurende een fotosessie van 1 à 2 uur fotograferen we je samen met de familie. Een vereeuwigen van de beste jaren van je kinderen, samen met de rest van de familie. We brengen je familiebanden in beeld, om te bewaren, om te geven, .... Verschillende locaties beschikbaar: Medina, Marokkaanse tuinen of de riad waar je verblijft tijdens je vakantie. Vraag naar onze pakket-aanbiedingen via onze contact pagina.

Copyright 2013-2019 ©. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (vmphotography.be en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Photography Véronique & Marc of zijn gelicenceerd aan Photography Véronique & Marc. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Photography Véronique & Marc. 'Photography Véronique & Marc' is een marokkaanse b.v.b.a - RC63677