detail_seance_studio_nl

___________________________________________________________________________________________________________________________

+212 06 79 78 38 74

Photography Véronique & Marc

Studio

Een volledig uitgeruste studio, antwoord op uw behoeften; achtergronden, reflectieschermen, flits in alle vormen, benodigdheden zoals kleding voor borelingen, stoeltjes, enz. Tijdens de fotosessie kan u meteen op scherm de resultaten bekijken. De studio beschikt ook over een relax ruimte.

De studio is gelegen in kwartier Assif: zorgeloos parkeren, eenvoudig bereikbaar. Bovendien hebben we ook een mobiele studio zodat we u thuis, op kantoor of eender welke locatie kunnen bedienen.

Book

Je eerste stappen gezet in de modelwereld? Tijd om je book up te daten?

De modelshoot gebeurt in onze studio te Marrakech, Kwartier Assif of buiten, streetstyle. Wij kennen de plaatsen in de medina met de beste lichtinvallen, onontbeerlijk voor goede resultaten. Jouw idee en project is de sleutel voor ons werkproces met het oog op de beste foto's voor jouw book.

Op aanvraag: Creatie photobook met make-up en kapper.

Pasgeboren

Foto's van de eerste 5 levensdagen van jouw baby worden waarschijnlijk de meest belangrijke van de familieverzameling. We adviseren een fotosessie tussen de derde en tiende dag in een rustgevende en hartelijke omgeving, bij ons in de studio of bij u thuis, waar uw baby zich het beste voelt.

 

Toekomstige familie

Vereeuwig uw de zwangerschap van uw familie, één van de meest opwindende momenten in het leven van de vrouw. Foto's door een professionele fotograaf in de studio of op locatie.

We komen desgewenst ook ter plaatse of we kiezen samen een aangewezen locatie.

Een professionele fotograaf? Waarom? Of waarom niet?

 

Waarom zou ik met een professionele fotograaf werken?

 

Het verschil tussen ontwikkeling en retouche.

 

Voor en na.

Andere projecten?

Je wil foto's van jouw project, feest of eender welk idee? Deze pagina's tonen enkel de standaard fotosessies. Jouw ideeën verdienen een goede fotograaf en voorbereiding.We hebben steeds een luisteren oor naar jouw noden. Aarzel niet ons te contacteren, zonder verdere verplichtingen. Wij doen er alles aan om een succesvolle photo te creëeren.

Copyright 2013-2019 ©. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (vmphotography.be en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Photography Véronique & Marc of zijn gelicenceerd aan Photography Véronique & Marc. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Photography Véronique & Marc. 'Photography Véronique & Marc' is een marokkaanse b.v.b.a - RC63677