detail_seance_mode_nl

___________________________________________________________________________________________________________________________

+212 06 79 78 38 74

Photography Véronique & Marc

Mode

Mode shoots vinden plaats in onze studio te Marrakech, bij jou of elke andere locatie. We passen onze werkwijze aan jouw wensen aan. Gebruikmakend van de juiste technieken maken we de foto's die jouw product verdient.

Book

Je eerste stappen gezet in de modelwereld? Tijd om je book up te daten?

De modelshoot gebeurt in onze studio te Marrakech, Kwartier Assif of buiten, streetstyle. Wij kennen de plaatsen in de medina met de beste lichtinvallen, onontbeerlijk voor goede resultaten. Jouw idee en project is de sleutel voor ons werkproces met het oog op de beste foto's voor jouw book.

Op aanvraag: Creatie photobook met make-up en kapper.

Andere projecten?

Je wil foto's van jouw project, feest of eender welk idee? Deze pagina's tonen enkel de standaard fotosessies. Jouw ideeën verdienen een goede fotograaf en voorbereiding.We hebben steeds een luisteren oor naar jouw noden. Aarzel niet ons te contacteren, zonder verdere verplichtingen. Wij doen er alles aan om een succesvolle photo te creëeren.

Copyright 2013-2019 ©. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (vmphotography.be en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Photography Véronique & Marc of zijn gelicenceerd aan Photography Véronique & Marc. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Photography Véronique & Marc. 'Photography Véronique & Marc' is een marokkaanse b.v.b.a - RC63677