detail_seance_famille_nl

___________________________________________________________________________________________________________________________

+212 06 79 78 38 74

Photography Véronique & Marc

Familie portret op locatie...

....gedurende een fotosessie van 1 à 2 uur fotograferen we je samen met de familie. Een vereeuwigen van de beste jaren van je kinderen, samen met de rest van de familie. We brengen je familiebanden in beeld, om te bewaren, om te geven, .... Verschillende locaties beschikbaar: Medina, Marokkaanse tuinen of de riad waar je verblijft tijdens je vakantie. Vraag naar onze pakket-aanbiedingen via onze contact pagina.

Toekomstige familie

Vereeuwig uw de zwangerschap van uw familie, één van de meest opwindende momenten in het leven van de vrouw. Foto's door een professionele fotograaf in de studio of op locatie.

We komen desgewenst ook ter plaatse of we kiezen samen een aangewezen locatie.

Andere projecten?

Je wil foto's van jouw project, feest of eender welk idee? Deze pagina's tonen enkel de standaard fotosessies. Jouw ideeën verdienen een goede fotograaf en voorbereiding.We hebben steeds een luisteren oor naar jouw noden. Aarzel niet ons te contacteren, zonder verdere verplichtingen. Wij doen er alles aan om een succesvolle photo te creëeren.

Copyright 2013-2019 ©. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (vmphotography.be en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Photography Véronique & Marc of zijn gelicenceerd aan Photography Véronique & Marc. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Photography Véronique & Marc. 'Photography Véronique & Marc' is een marokkaanse b.v.b.a - RC63677