detail_seance_corporate_nl

___________________________________________________________________________________________________________________________

+212 06 79 78 38 74

Photography Véronique & Marc

Bedrijfsbeeld

Portet van jouw team, produkt, gebouwen, een algemeen beeld voor je website, brochure, flyer, uitnodigingen en catalogus. Het gaat over merkbekendheid en tonen waar jouw bedrijf voor staat.De fotosessies kunnen doorgaan in de studio, in jouw bedrijf of op locatie.

Jouw produkten

Afbeeldingen van jouw produkt voor de online shop, catalogus, uitgaven,... Ze vertegenwoordigen uw hoog-kwaliteitsproduct en dat vraagt om hoge kwaliteitsfoto's. De juiste belichting en scherp, gemaakt met prcisie en aantrekkelijk, dat is wat jouw product nodig heeft!

Fotosessies in studio of op locatie. Wij kunnen tevens uitgesneden foto's afleveren, klaar voor gebruik op uw online platform.

Interieur

Interieurfoto's van hotels en riads, maar ook van uw bedrijfsruimten. We bieden 4 types foto aan: groothoek, detail en virtueel-bezoek. Een prijsofferte wordt enkel gemaakt NA een bezoek aan de gebouwen en is gebaseerd op aantal foto's. Het bezoek en offerte zijn gratis en zonder verplichting. NIEUW: Virtual Reality foto's, 360° interactiviteit.

Bedrijfsevenement

Uw bedrijf organiseert een evenement? Afscheidsfeest? Opendeurdag? Teambuilding?

Maak gebruik van deze gelegenheid om uw personeel, bezoekers of gasten te varrassen met een leuke herinnering.

Andere projecten?

Je wil foto's van jouw project, feest of eender welk idee? Deze pagina's tonen enkel de standaard fotosessies. Jouw ideeën verdienen een goede fotograaf en voorbereiding.We hebben steeds een luisteren oor naar jouw noden. Aarzel niet ons te contacteren, zonder verdere verplichtingen. Wij doen er alles aan om een succesvolle photo te creëeren.

Copyright 2013-2019 ©. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (vmphotography.be en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Photography Véronique & Marc of zijn gelicenceerd aan Photography Véronique & Marc. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Photography Véronique & Marc. 'Photography Véronique & Marc' is een marokkaanse b.v.b.a - RC63677