detail_atelier_velo_nl

___________________________________________________________________________________________________________________________

+212 06 79 78 38 74

Photography Véronique & Marc

Atelier Photo ~ Leer anders kijken.

Een creatieve foto-fiets-eling in Marrakech.

Anders leren kijken

Een fascinerende en prachtige tocht door de oude wereld van Marrakech. Neem je tijd en volg het ritme van je ogen terwijl je de Medina met zijn inwoners, de Marrakchi, verkent. Neem de tijd om anders te kijken, vergezeld van Véronique en Marc, beiden gepassionneerd door de fotografie. De Atelier Photo nodigt u uit om verder te gaan dan de gewone toerisme-fotografie, om uw manier van kijken en fot's nemen grondig te wijzigen. Ontdek de duizenden mogelijkheden die de okerkleurige stad u biedt.

 

2 fotografen…

Wij, Véronique en Marc, zijn Belgen die in Marrakech wonen en leven. We wonen in de oude Médina in de smalle straatjes tussen de lokale bewoners. De vriendschap en gezamenlijke interesse voor fotografie en Marokko brachten ons tot dit wonderlijk project.

Wij spreken nederlands, frans, engels en enkele woordjes duits.

 

Doel

Het fotoatelier nodigt u uit om verder te gaan dan de typische vakantiekiekjes en moedigt u aan om op een verrassende en creatieve manier de duizenden details die de okerkleurige stad te bieden heeft, in beeld te brengen. Om een groter gebied en varieteit te bekomen, maken we gebruik van de fiets.Deze workshop is een combinatie van fotografie - fietsen - streetart.

 

Materiaal

Alle cameratypes welkom: van iPhone tot Spiegelreflex

Programma

 

* Start 9:00 Hr

Het startpunt ligt aan het fietsdepot Riad Laarrousse.

 

We vertrekken na een korte introductie en veiligheidsinstructie in de richting van de Place Ferblantier en passeren de Koutoubia Moskee. Dit deel van de rit gebeurt vooral op brede straten waar we een beetje kunnen wennen aan het verkeer en de fiets.

 

Na Place Ferblantier gaat het richting M'llah. Vanaf dit punt is er geen 'auto'drukte meer. We ontmoeten Sidi Mbark en Chalid, in zijn eigen, kleine typische huisje. De straatjes varieren nu van smalle asfaltstraatjes tot de typische Derbs in de Medina. We vervolgen onze weg, voldoende geanimeerd met streetart maar ook typische decors en omgevingen.

 

* Terugkeer naar startpunt rond 12h30

Het einde van de workshop is voorzien rond 12:30 Hr aan het fietsdepot. Naargelang de opportuniteiten onderweg en het aantal wandelaars in de straten kan dit mogelijks uitlopen tot 13:00 Hr

 

 

Meer informatie nodig of een reservatie sturen? Bezoek onze contact pagina.

 

 

 

 

Wij brengen steeds een noodkit mee om zowel technische als kleine lichamelijke oplossingen te bieden.

 

Het is ook aangeraden dat de deelnemers enige ervaring op de fiets hebben. Het is niet nodig om over gespierde benen en uithoudingsvermogen te beschikken, maar het is niet de bedoeling dat we leren fietsen tijdens deze workshop.

 

Je kan zelf voorzien in water, drank maar er zijn genoeg mogelijkheden om dit onderweg aan te schaffen.

 

Wij kunnen niet voorzien in fietshelmen, noch in fietsstoeltjes. Niet alle fietsen beschikken over een bagagedrager of fietsmandje.

 

Welkom op deze leerrijke dag!

 

 

Wie

Open voor alle niveaus

 

Groep

minimum 2 tot maximum 4 personen

 

Niet vergeten!

Breng je camerahandleiding mee, zorg voor (voldoende) lege geheugenkaartjes en bovenal: laadt je batterij(en) vooraf op.

 

Tarief

 

70 EUR / 770 MAD per persoon, deelname minstens 2 personen.

 

Dit bedrag omvat:

* fooien

* Kaart met de 10 aandachtspunten

* Huur van de fiets

 

Niet inbegrepen:

* dranken

* Transfer van/naar ontmoetingspunt

Belangrijk:

- elke persoon aanwezig tijdens de Atelier zal beschouwd worden als

deelnemer.

 

Reservaties

Enkel op afspraak

+212 (0)6 79 78 38 74 marc@vmphotography.be

+212 (0)6 79 78 39 81 veronique@vmphotography.be

 

Wij zijn niet steeds bereikbaar via telefoon (shoot, verplaatsing, ...)

In dat geval gelieve ons te contacteren via mail.

Copyright 2013-2019 ©. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (vmphotography.be en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Photography Véronique & Marc of zijn gelicenceerd aan Photography Véronique & Marc. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Photography Véronique & Marc. 'Photography Véronique & Marc' is een marokkaanse b.v.b.a - RC63677