detail_atelier_essaouira_nl

___________________________________________________________________________________________________________________________

+212 06 79 78 38 74

Photography Véronique & Marc

Een fascinerende en prachtige tocht door de medina van Essaouira. Ontdek haar inwoners en hun dagelijkse leven, de haven, de Souk... Een aangename afkoeling na de verzengende hitte van Marrakech.

 

Marrakech oker ruimt de plaats wit en blauw Essaouira.

 

2 fotografen…

Wij, Véronique en Marc, zijn Belgen die in Marrakech wonen en leven. We wonen in de oude Médina in de smalle straatjes tussen de lokale bewoners. De vriendschap en gezamenlijke interesse voor fotografie en Marokko brachten ons tot dit wonderlijk project.

 

Wij spreken nederlands, frans, engels en enkele woordjes duits.

 

 

Doel

Deze tocht is het logische vervolg op de Atelier Photo - Anders leren kijken' in Marrakech. Het fotoatelier in Marrakech leert de basisbeginselen van de fotografie aan, niet op papier of vanop de saaie schoolbanken maar wel op de plaatsen waar het écht gebeurt. De meeste deelnemers zetten er hun eerste stappen in de half-automatische of zelfs volledig manuele fotografie. Met het 'Atelier Essaouira aan het werk' gaan we een stap verder door nog dieper op de instelling te gaan in functie van het beeld dat de fotograaf wil nemen. De ultieme combinatie tussen theorie en praktijk.

 

Wie

Open voor personen die enige ervaring hebben met Half automatisch/manueel fotograferen. Enkel beschikbaar voor deelnemers aan Atelier - Anders leren kijken in Marrakech.

 

 

Groep

2 tot 5 personen

 

Niet vergeten!

Breng je camerahandleiding mee, zorg voor (voldoende) lege geheugenkaartjes en bovenal: laadt je batterij(en) vooraf op.

 

Materiaal

Breng je gebruikelijke materiaal mee, bij voorkeur reflex-camera's.

 

Tarief

180€/ 1980 dh per persoon, minstens 2 deelnemers,

dit bedrag omvat:

* Transfer Marrakech - Essaouira - Marrakech met

minibus

* 2 fotografen

* fooien

Niet inbegepen:

* Middagmaal

* Versnaperingen en drank

Wanneer?

Atelier Photo Essaouira heeft geen vastgelegde data en kan op aanvraag. De beschikbaarheid wordt bevestigd tijdens de reservatie-aanvraag. Bij voorkeur wordt de Atelier Essaouira gevolgd enkele dagen nà deelname aan Atelier Anders leren kijken te Marrakech.

 

Programma

* Vertrek te Marrakech rond 07:30 Hr op plaats van afspraak

* Aankomst te Essaouira rond 10:30 Hr

 

Bij aankomst beginnen we met de kleine straatjes in de medina, op zoek naar 'andere' foto's. We nemen een middagpauze van ongeveer 1 uur en vervolgen ons bezoek aan de souk en de haven.

 

Deze atelier is geen toeristisch bezoek in de strikte betekenis. De plaatsjes die we aandoen kunnen variëren. Deze uitstap is eerst en vooral een praktische fotografie uitstap.

 

Vertrek naar Marrakech ten laatste om 19:30 Hr zodat we rond 22:30 Hr terug in Marrakech zijn.

 

Welkom voor een onvergetelijke dag!

 

Nog informatie nodig of vragen? Reserveren? Raadpleeg onze Kontakt pagina.

Belangrijk:

- elke persoon aanwezig tijdens de Atelier zal beschouwd worden als

deelnemer.

 

Reservaties

Enkel op afspraak

+212 (0)6 79 78 38 74 marc@vmphotography.be

+212 (0)6 79 78 39 81 veronique@vmphotography.be

 

Wij zijn niet steeds bereikbaar via telefoon (shoot, verplaatsing, ...)

In dat geval gelieve ons te contacteren via mail.

Copyright 2013-2019 ©. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (vmphotography.be en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Photography Véronique & Marc of zijn gelicenceerd aan Photography Véronique & Marc. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Photography Véronique & Marc. 'Photography Véronique & Marc' is een marokkaanse b.v.b.a - RC63677